Qlikbeton.be, het platform om online beton te bestellen in enkele kliks

Qlikbeton.be is een online verkoopsite voor beton. De site is zowel bestemd voor particulieren als voor professionals die beton wensen aan te kopen voor hun bouw- of verbouwproject eender waar in België.

Beton bestellen in slechts vijf stappen

Het principe van de site is eenvoudig: de gebruiker voert het adres van de werf in op de homepage en laat zich verder leiden door het systeem. Na de keuze van het type project (terras, vloer, zwembad,...), bepaalt men het volume beton dat nodig is voor de werken (een berekeningstool is beschikbaar om te helpen). Vervolgens kiest men de losmethode en de levertijd. Om af te sluiten volgt de betaling, met kredietkaart of bankoverschrijving.

Zodra de bestelling geplaatst is, wordt de gebruiker automatisch gecontacteerd door de klantendienst van qlikbeton.be. Samen wordt nagegaan of de details van de bestelling correct zijn en wordt de leveringsdatum en -tijd bevestigd.

Een platform vol voordelen

Qlikbeton.be focust op eenvoud. Het is niet meer nodig om de specifieke kenmerken van een complex product zoals beton te kennen. Op basis van het type project wordt het correcte product toegewezen. Voor mensen met ervaring in de bouwsector is het ook mogelijk om direct het juiste type beton te kiezen. Een bijzonder nuttige optie voor professionals.

Een bijkomend voordeel van het platform ligt in de prijsstelling. Net als bij luchtvaartmaatschappijen biedt een tabel de keuze uit verschillende prijzen afhankelijk van de levertijden. Zo kan de klant de leveringstijd kiezen dat hem het beste uitkomt en profiteren van voordelige prijzen in de daluren.

Bestellingen via qlikbeton.be kunnen vrijwel overal in België geleverd worden. Dankzij verschillende samenwerkingsverbanden bieden 29 betoncentrales hun diensten aan op het platform. Afhankelijk van het ingevoerde adres wijst het systeem de bestelling toe aan de geografisch dichtstbijzijnde partner. Qlikbeton voert voortdurend onderhandelingen voor de uitbreiding van het aantal partners en zal in de komende maanden meer dan 90% van het Belgische grondgebied bestrijken.

Al meer dan 750 klanten maakten inmiddels gebruik van dit platform.

Contacteer ons
Christine Vermeulen
Over Qlikbeton

Qlikbeton, opgericht in januari 2017, is een Belgisch online verkoopplatform voor beton dat verschillende betoncentrales groepeert om het bestellen van beton te vergemakkelijken. Het platform maakt het, aan de hand van vijf stappen, mogelijk snel, eenvoudig en van overal bestellingen te plaatsen. De bestelde beton kan direct op de werf geleverd worden, en dit vrijwel overal in België.

Meer informatie: https://www.qlikbeton.be/nl

Qlikbeton
Robert Schuman 71
1401 Nijvel